Schilder Weert, waar vakwerk telt..!

Bent u op zoek naar een schilder in Weert, neem dan zeker contact op met CP Schilderwerken, een gerenommeerd schilder met vele jaren ervaring waardoor kwaliteit gegarandeerd is.

CP Schilderwerken zorgt voor kwalitatief schilderwerk in en buitenom het huis. Interieur en exterieur krijgen het gewenste resultaat met de professionele aanpak van een vakbekwame schilder uit Weert.

Particulieren en bedrijven

Wij stellen onze diensten beschikbaar aan zowel particulier als bedrijven. CP schilderwerken bestaat uit pure vakmanschap en de passie en professionaliteit zult u terugzien in het eindresultaat. Onze diensten bestaan uit onderhoud aan bestaand schilderwerk, maar ook renovatiewerk aan deuren, kozijnen, boorden, muren en glas behoren tot het dienstenpakket. Daarnaast nemen wij tevens 'nieuwbouw' werk aan.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Heeft u een verfklus en bent u opzoek naar een schilder in Weert? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Dit kan via +31 (0) 6 16 46 04 09, het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@cp-schilderwerken.nl.

Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

CP Schilderwerken, uw vakschilder in de regio Weert.

Contactformulier
Adres

CP Schilderwerken
Sportstraat 3
6004 EX
Weert
Tel: 06 16 46 04 09
Email: info@cp-schilderwerken.nl
Volg ons: