Gevels van het huis wit schilderen voor een moderne uitstraling

CP Schilderwerken is een schildersbedrijf met veel ervaring in het wit maken van gevels en huizen. Interesse, neem dan contact met ons op

Het wit maken van een huis zorgt voor een luxe uitstraling. We zien dit fenomeen steeds vaker in de nieuwbouw, maar ook bestaande huizen die van de buitenzijde in de loop der jaren zijn aangetast door bijvoorbeeld weersinvloeden, kiezen ervoor om de gevels van de woning wit te laten maken.

Dit ziet er verzorgt en modern uit en is heden ten dagen zeer populair in de regio Budel, Weert en Nederweert.

Stappenplan bij het wit maken van een huis

Voorwerk is uiterst belangrijk bij het schilderen van gevels. De muur dient schoon en algenvrij te zijn. Pas nadat de muren clean zijn, kunnen deze al dan niet voorzien worden van voorstrijk. Nadat deze stappen doorlopen zijn is het belangrijk dat de juiste witte verf op het huis aangebracht wordt. De verf dient vooral weerbestendig te zijn, denk hierbij aan de slag van de regen, maar uiteraard ook de zon die misschien wel het grootste gedeelte van de dag op de gevels schijnt.
Kortom, het voor behandelen van de woning en werken met de juiste materialen om het huis keurig wit te schilderen is essentieel voor het eindresultaat. Want laten we eerlijk zijn, de verf moet er tenslotte jaren op blijven zitten voor een mooi resultaat.

De kosten voor het wit verven van een huis

De kosten voor het wit laten verven van de gevels en het huis is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de oppervlakte, de hoeveelheid werk wat nodig is om de woning algenvrij en schoon te maken en uiteraard ook de verf waarmee het huis geschilderd gaat worden. Kortom vooraf een indicatie geven van de kosten is heel moeilijk.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Een gratis offerte opvragen doet u geheel vrijblijvend door het contactformulier van onze website in te vullen. CP Schilderwerken neemt vervolgens contact met u op en komt op locatie langs om te beoordelen wat er dient te gebeuren om het huis netjes wit te maken.

Mocht u verder vragen hebben omtrent het wit schilderen van uw huis, schroom niet en neem contact met ons op. Wij staan tot uw dienst en hebben reeds ervaring in het wit schilderen van huizen met als uitgangspunt een zeer mooi eindresultaat.

 

Contactformulier
Adres

CP Schilderwerken
Sportstraat 3
6004 EX
Weert
Tel: 06 16 46 04 09
Email: info@cp-schilderwerken.nl
Volg ons: